Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  

Tablou Mare Misterioasa Abstracta pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Mare Misterioasa Abstracta este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Mare Misterioasa Abstracta este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Mare Misterioasa Abstracta).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

O pictura simpla poate fi un tablou pictat abstract din cateva pete de culoare, sau un tablou decorativ, de exeplu un portret abstractizat care lasa loc de interpretare. De expmplu pictura intitulata Odihna, duce spre stilul figurativ combinat cu abstract. Culori putine , efect de galben, care duce spre meditatie perfect pentru un dormitor minimalist care invita la relaxare sau somn. Dormitoare decorate in stil modern - Aceste tipuri de dormitoare, se caracterizeaza prin decoratiuni moderne, ma refer atat la obiectele decorative utilizate, cat si la mobila in voga existenta in dormitor....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Abstracte