Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  

Tablou Abstract - Drumul lin al Barcii pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Abstract - Drumul Lin Al Barcii este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Abstract - Drumul Lin Al Barcii este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Abstract - Drumul Lin Al Barcii).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Spectrul culorilor si amestecul indraznet al acestora dau o nota aparte spatiului. Decoratiunile interioare ce compun o nota exotica sunt cele care imbina nuantele mirodeniilor orientale. Tonurile blande ale scortisoarei si nucsoarei, ale curcumei si abanosului te fac sa te simti bine invaluit intr-un usor mister, rupt de cotidianul zgomotos si policolor. Acum aceasta senzatie unica se poate realiza prin folosirea culorilor si a formelor prin decoratiunile interioare din baruri sau cafenele....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Abstracte