Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  

Tablou Reflexii in Peisaj Abstract pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Reflexii In Peisaj Abstract este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Reflexii In Peisaj Abstract este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Reflexii In Peisaj Abstract ).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile abstracte de tip Giclee: AICI >>

390 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Spre exemplu un tablou plin de culoare sau chiar o sculptura poate schimba un perete gol sau cu alte cuvinte “un loc mort” intensificandu-l si dand viata acestuia. Intradevar arta are abilitatea de a transforma cu adevarat si a trezi la viata atmosfera oricarui spatiu inconjurator indiferent daca acesta reprezinta spatiul in care ne relaxam impreuna cu familia, cum ar fi un living,  sau in care ne desfasuram activitatile de zi cu zi. De multe ori in alegerea picturii potrivite pentru decorarea unui anumit interior, decoratorii apeleaza la tehnici de cromatoterapie....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Abstracte