Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  

Tablou Marea Scufundata in Nuante Aramii pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Marea Scufundata In Nuante Aramii este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Marea Scufundata In Nuante Aramii este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Marea Scufundata In Nuante Aramii).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

De exemplu, un tablou abstract poate crea o atmosfera de seninatate, melancolica pe cand un tablou cu peisaj poate transmite o senzatie de spatiu, de liniste si prospetime camerei in care este amplasat. Inainte de a lua o decizie asupra tipului de tablou necesar decoratiunilor interioare, trebuie sa stabilim, mai intai, atmosfera pe care doresti sa o creezi in camera in care va fi decorat peretele. Atmosfera dorita a se crea, este legata in mod direct de caracterul persoanelor care locuiesc acolo....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Abstracte