Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  

Tablou Suprematia Montana Abstract pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Suprematia Montana Abstract este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Suprematia Montana Abstract este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Suprematia Montana Abstract).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Dormitorul este acel spatiu in care te retragi la sfarsitul unei zile aglomerate, cautand momente de relaxare, de aceea trebuie sa avem in vedere anumite aspecte importante atunci cand ne gandim la amenajarea acestuia cu stil. In cazul in care doriti sa obtineti un efect de relaxare in dormitorul dumneavostra cu ajutorul amenajarilor interioare, va invitam sa cititi mai jos cateva sfaturi folositoare, in special cu privire la decoratiunile de perete cu tablouri originale. De multe ori intram intr-o incapere si pur si simplu ne simtim bine, dar nu stim de ce....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Abstracte