Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  

Tablou Soldatii grandiosi ai tariii - Muntele pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Soldatii Grandiosi Ai Tariii - Muntele este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Soldatii Grandiosi Ai Tariii - Muntele este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Soldatii Grandiosi Ai Tariii - Muntele).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Tablourile cu peisaje, prin captarea si reprezentarea frumusetilor naturii au capacitatea de a transpune parca privitorul in mijlocul acesteia invitandu-l la meditatie. De aceea poate ca pictura cu peisaje este una dintre cele mai iubite teme in pictura. Una dintre cele mai vechi teme in pictura, tablourile cu peisaje ating inima iubitorului de arta moderna prin puritatea lor, naturalete sau estetism. Picturle cu peisaje din India spre exemplu sunt faimoase pentru reprezentarea pustietatii dar in acelasi timp si a frumusetei naturii nevorbite....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Abstracte