Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  

Tablou Colostistica Lanului de Camp pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Colostistica Lanului De Camp este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Colostistica Lanului De Camp este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Colostistica Lanului De Camp).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Alegerea de tablouri pentru living nu este intotdeauna una usoara, deoarece aceasta selectie a tablourilor se face in functie de mai multi factori cum ar fi: stilul in care este decorat un living (daca este decorat intr-un stil clasic, modern sau minimalist), culorile predominante in living, marimea unui living si efectul final dorit etc. Se reduc astfel elementele de decoratiuni interioare sau componente ale acestora, facand astfel un spatiu gol, care se caracterizeaza prin simplitate si eleganta....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Abstracte