Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  

Tablou Franturi de Femeie Portret Abstractizat pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Franturi De Femeie Portret Abstractizat este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Franturi De Femeie Portret Abstractizat este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Franturi De Femeie Portret Abstractizat ).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Ce este pictura digitala? Conceptul de "pictura digitala" se refera la crearea de arta prin pictarea pe o tableta grafica, conectata la un calculator performant, care are capacitatea de a randa in timp real ceea ce artistul picteaza cu ajutorul penului. Asta se intampla cu ajutorul unor software-uri special create pentru pictat (Photoshop, CorelDraw, ArtRage etc), care folosesc penul, pe post de pensula. Inca nu s-a inventata nici un buton pe care sa apasam si sa lasam pictura sa se creeze singura....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Abstracte