Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Intersectie pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Intersectie, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Intersectie este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclée: AICI >>

390 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Abstracte
Ce am mai scris pe blog

Ca o scurta comparatie cu panza sintetica, panza de bumbac nu se va ingalbeni si nu se va deteriora. Pe de alta parte, culorile puternice sunt cele care transmit profunzimea picturii si, bineinteles, emotia. Un tablou este cel mai des ales pentru a fi oferit cadou in aceasta situatie pentru ca implica si o latura sentimentala. In functie de perspectiva fiecaruia, un tablou poate fi interpretat in foarte multe moduri si poate trezi stari dintre cele mai diverse. Astfel, cadoul de casa noua nu este un simplu dar material, ci are si o puternica implicatie emotionala....citeste tot articolul