Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Forma si contraste 01 pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Forma Si Contraste 01, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Forma Si Contraste 01 este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclée: AICI >>

390 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Abstracte
Ce am mai scris pe blog

Per total, textura si grosimea panzii din bumbac, reproduce mai fidel un tablou de arta pictat manual decat o poate face panza sintetica specifica artei fotografice. b) o clasificare a tablourilor canvas in functie de imaginea care se printeaza pe panza: tablouri sub forma de fotografii pe panza. Acest tip de tablou este specific artei fotografice, destinat fotografilor care doresc sa-si materializele creatiile sub forma de tablouri canvas. Daca poza este la dimensiuni mari, si claritate maxima, va rezulta un tablou canvas deosebit (clar si bine definit)....citeste tot articolul