Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Soarele abstract pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Soarele Abstract, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Soarele Abstract este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

390 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Cromatoterapia foloseste culorile si luminile cu scopul de a crea un echilibru al energiilor, energii care au un efect direct in starea emotionala, psihica si spirituala a celui ce intra in contact cu acestea, respecitv a privitorului. Va prezentam in continuare cateva semnificatii ale principalelor culori in scopul de a va ajuta in alegerea picturii potrivite in functie de starea dumneavoastra de spirit dar si al interiorului in care aceasta va fi amplasata:ROSUL este asociat cu energia, caldura, pasiunea, sau entuziasmul....citeste tot articolul