Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Peisaj cu copaci asbtract pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Peisaj Cu Copaci Asbtract, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Peisaj Cu Copaci Asbtract este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

390 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

De exemplu, un tablou abstract poate crea o atmosfera de seninatate, melancolica pe cand un tablou cu peisaj poate transmite o senzatie de spatiu, de liniste si prospetime camerei in care este amplasat. Inainte de a lua o decizie asupra tipului de tablou necesar decoratiunilor interioare, trebuie sa stabilim, mai intai, atmosfera pe care doresti sa o creezi in camera in care va fi decorat peretele. Atmosfera dorita a se crea, este legata in mod direct de caracterul persoanelor care locuiesc acolo....citeste tot articolul