Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Modern abstract pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Modern Abstract, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Modern Abstract este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclée: AICI >>

390 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Abstracte
Ce am mai scris pe blog

Iata doar 4 motive pentru care sa alegi decorarea peretilor cu tablouri canvas: Rezistenta. O data cu trecerea timpului, asa zisele „tablouri” cu aspect de afis se deterioreaza, iar culorile devin sterse. Aspectul de „vechi” este foarte neplacut pentru decorul unei camere, in special. Un dormitor are rolul de a oferi un grad ridicat de confort si relaxare, iar in acest sens o mare contributie o are amenajarea. Grosimea panzei este factorul esential care conduce la o rezistenta dovedita. Eleganta....citeste tot articolul