Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Peisaj Minimalist Modern 04 pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Peisaj Minimalist Modern 04, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Peisaj Minimalist Modern 04 este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Spre exemplu un tablou plin de culoare sau chiar o sculptura poate schimba un perete gol sau cu alte cuvinte “un loc mort” intensificandu-l si dand viata acestuia. Intradevar arta are abilitatea de a transforma cu adevarat si a trezi la viata atmosfera oricarui spatiu inconjurator indiferent daca acesta reprezinta spatiul in care ne relaxam impreuna cu familia, cum ar fi un living,  sau in care ne desfasuram activitatile de zi cu zi. De multe ori in alegerea picturii potrivite pentru decorarea unui anumit interior, decoratorii apeleaza la tehnici de cromatoterapie....citeste tot articolul