Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Peisaj Minimalist Modern 05 pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Peisaj Minimalist Modern 05, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Peisaj Minimalist Modern 05 este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Stilul de pictura recomandat este abstract. Tablourile abstracte, invita privitorul la interpretare, la meditatie, la simplitate si intra perfect in armonie cu un livng amenajat minimalist. De multe ori exista falsa ideea ca un tablou trebuie sa fie „muncit” pentru a fi frumos. Este de ajuns sa pui cateva pete de culoare pentru a crea un efect uimitor si de a creea o stare de bine celor care se intalnesc la dscutii interesante intr-un living minimalist....citeste tot articolul