Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Cercul Abstract pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Cercul Abstract, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Cercul Abstract este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea

Mai multe tablouri canvas Abstracte

Ce am mai scris pe blog

Pare un lucru marunt, dar aici orice detaliu conteaza pentru turisti. Decoratiunile interioare de perete pentru camere hotel sau pensiuni sunt necesare sau chiar o conditie forte care va genera aspectul de ansamblu sau vor particulariza holoruie, camerele si chiar vor genera o nota de comfort celor care vor poposi aici pentru o noapte sau mai mult timp. Cheia succesului in acest domeniu o constituie alegerea obiectelor ce vor completa tabloul interior al locatiei. Stim ca aceste camera din hoteluri si pensiuni nu sunt foarte spatioase oferind intimitatea mult cautata de turisti....citeste tot articolul