Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Compozitie abstracta 04 pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Compozitie Abstracta 04, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Compozitie Abstracta 04 este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Un dormitor are rolul de a oferi un grad ridicat de confort si relaxare, iar in acest sens o mare contributie o are amenajarea. Grosimea panzei este factorul esential care conduce la o rezistenta dovedita. Eleganta. Calitatea unei picturi canvas este incomparabila. Conceptul de arta este deseori asociat acestui tip de pictura deoarece este modul in care se obisnuia a se realiza in trecut. Foarte multe persoane urmaresc sa aduca in camerele de locuit modele de tablouri care redau cat mai fidel tablourile clasice, pictate direct pe panza....citeste tot articolul