Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Peisaj Cu Munti pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Peisaj Cu Munti, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Peisaj Cu Munti este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Abstracte
Ce am mai scris pe blog

In ceea ce priveste decorarea peretilor, modelele de tablouri pentru dormitor permit oricarui tip de personalitate sa se identifice cu, cel putin o pictura. Picturile sunt decoratiuni versatile si foarte placute din punct de vedere vizual, iar acestea pot fi alese in funtie de stilul dormitorului dumneavostra dupa cum urmeaza: Dormitoare decorate in stil minimalist - Aceste tipuri de dormitoare necesita tablouri moderne, simple, din cateva linii sau cateva pete de culoare care sa intre in armonie cu stilul minimalist al dormitorului....citeste tot articolul