Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Cercul Galben pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Cercul Galben, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Cercul Galben este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Aici va recomandam sa vizualizati si sa alegeti tablouri cu peisaje marine, orizonturi marine pictate simplu, din cateva linii orizontale bine plasate si colorate astfel incat sa dea senzatia de confort vizual, senzatia de namarginit si spatiu. a doua idee consta in decorarea peretilor din hol cu tablouri foarte simple, fara multe elemente de design, elemente figurative sau colorit exagerat. Alegeti una sau maxim doua tonuri de culoare, de asemenea puteti alege si un tablou alb negru. Venind in sprijinul acestei idei, va recomandam sa vizualizati tablourile noastre din categoria abstract....citeste tot articolul