Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Abstract Modern pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Abstract Modern, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Abstract Modern este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

De exemplu designerii de interioare, au inregistrat o dublare sau chiar o triplare a cereriror de amenajare pentru living in timpul sau dupa pandemie. Alegerea de tablouri canvas pentru living nu este intotdeauna una usoara, deoarece aceasta selectie a tablourilor se face in functie de mai multi factori cum ar fi: stilul in care este decorat un living (daca este decorat intr-un stil clasic, modern sau minimalist), culorile predominante in living, marimea unui living si efectul final dorit etc....citeste tot articolul