Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Contrast de Negru pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Contrast De Negru, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Contrast De Negru este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Abstracte
Ce am mai scris pe blog

Doresti sa realizezi o pictura in stilul impresionism, mai pensulat, din cutit? Nici o problema, setezi din tableta pensulatia curespunzatoare la pen (mai mica, mai mare, mai apasata), iar in rest, pana la tabloul final, totul depinde de talentul tau de artist. Cum ar fi sa asistam la aparitia unui nou stil de pictura, specific doar artei digitale? Trebuie doar sa avem rabdare ca imaginatia artistului digital sa dea roade, si suntem convinsi ca nu mai avem mult de asteptat. Nu exista un anume sablon care trebuie urmarit....citeste tot articolul