Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Doua Insule pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Doua Insule, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Doua Insule este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

“Comanda, va rog!” asteptam sa ni se spuna atunci cand intram intr-un bar sau o cafenea. Sunt locuri publice in care orice cetatean, trecut de varsta majoratului, poposeste macar o data in viata. Si aceste spatii presupun decoratiuni interioare menite sa te faca sa te simti bine atunci cand doresti cateva momente numai pentru tine sau alaturi de prieteni. Subiectul decoratiuni interioare – baruri si cafenele poate fi destul de mult discutat atat sub aspectul culorilor cat si al obiectelor folosite ce pot creea un stil aparte....citeste tot articolul