Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Peisaj Cu Lac Abstract pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Peisaj Cu Lac Abstract, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Peisaj Cu Lac Abstract este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Per total, textura si grosimea panzii din bumbac, reproduce mai fidel un tablou de arta pictat manual decat o poate face panza sintetica specifica artei fotografice. b) o clasificare a tablourilor canvas in functie de imaginea care se printeaza pe panza: tablouri sub forma de fotografii pe panza. Acest tip de tablou este specific artei fotografice, destinat fotografilor care doresc sa-si materializele creatiile sub forma de tablouri canvas. Daca poza este la dimensiuni mari, si claritate maxima, va rezulta un tablou canvas deosebit (clar si bine definit)....citeste tot articolul