Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Peisaj cu Marea Abstracta pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Peisaj Cu Marea Abstracta, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Peisaj Cu Marea Abstracta este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Trebuie sa fim atenti la cateva aspecte importante atunci cand alegem tablouri canvas de perete, iar dintre cele mai importante sunt: locatia peretelui (daca este un perete din hol, dormitor, bucatarie sau living), marimea peretelui, stilul de decoratiune al camerei in care se afla peretele pe care dorim sa il decoram. Iata cateva idei de decoratiuni cu tablouri in functie de locatia peretelui din casa sau apartamentul dumneavoastra. Vom acoperi aici si alte aspecte precum marimea camerei si stilul de decoratiune interioara. 1....citeste tot articolul