Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Peisaj cu Lac si Copaci pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Peisaj Cu Lac Si Copaci, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Peisaj Cu Lac Si Copaci este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Partea estetica nu este deloc de neglijat, tinand cont ca aceasta este cea care determina, in realitate, impactul unui tablou pentru vizitatori si proprietari. Un tablou este o decoratiune care, prin excelenta, este admirata. Astfel, calitatea materialelor, modul de printare, precum si imaginea redata sunt elemente primordiale pe care trebuie sa le aveti in vedere inainte de a face un astfel de cadou. Panza groasa din bumbac este unul dintre aspectele care vor vorbi despre rezistenta in timp a proprietatilor estetice ale tabloului....citeste tot articolul