Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Peisaj cu Munte si Copaci pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Peisaj Cu Munte Si Copaci, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Peisaj Cu Munte Si Copaci este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Pot fi tablouri cu peisaje marine, care merg perfect in orice dormitor, invitand privitorul la meditatie si relaxare. Perfect pentru o seara petrecuta cu sotia. Alegeti modele de peisaje sau flori simple, sa nu fie foarte aglomerate in design, pentru a crea armonie si relaxare specifica oricarui dormitor. In ceea ce priveste inramarea tablourilor pentru un dormitor clasic, alegeti intotdeauna un tablou cu rama, sau inramati-l dumneavostra. Rama nu trebuie sa fie moderna, nu alegeti rame de tip bagheta....citeste tot articolul