Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Abstract Figurativ pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Abstract Figurativ, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Abstract Figurativ este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Abstracte
Ce am mai scris pe blog

Este acea persoana care a studiat elementele de design interior si are toate informatiile necesare pentru a le combina si a obtine efectul dorit. Dormitor amenajat in stil clasic Un dormitor clasic, se caracterizeaza prin existenta decoratiunilor interioare clasice, uneori vintage, in care predomina lemnul, de multe ori lemnul masiv existent in diferite obiecte de mobilier. Tonul de culoare predominant este cel maroniu, fara culori stridente....citeste tot articolul