Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Iluzie 01 pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Iluzie 01, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Iluzie 01 este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Abstracte
Ce am mai scris pe blog

Atunci cand amenajam dormitorul trebuie sa tinem cont de urmatoarele aspecte: stilul de amenajare al dormitorului, marimea dormitorului, culorile predominante din dormitor dar si personalitatea si caracterul celui care locuieste acolo. In continuare vom face un mic studiu cu privire la cum influenteaza aceste variable deciziile noastre cu privire la cum sa decoram eficient un dormitor: Decorarea dormitorului in finctie de stilul de amenajare al acestuia: 1. Tonul de culoare predominant este cel maroniu, fara culori stridente....citeste tot articolul