Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Abstract Cu Forme pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Abstract Cu Forme, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Abstract Cu Forme este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Inca nu s-a inventata nici un buton pe care sa apasam si sa lasam pictura sa se creeze singura. Totul implica talentul artistului digital, in aceeasi masura cu care artistul traditional se confrunta.De asemenea, este mult mai usor si interesant sa intri in universul picturii digitale decat in cel al picturii traditionale. Calculatoarele din zilele noastre sunt din ce in ce mai rapide si mai performante. Ceea ce inseamna, ca pot inregistra cele mai fine miscari ale artistului si au capacitatea de a simti presiunea penului cu o precizie uimitoare....citeste tot articolul