Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Abstract Luminos pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Abstract Luminos, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Abstract Luminos este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Este destinat in special fotografilor, pozele printate pe acest tip de panza sintetica avand un aspect mai lucios, mai fin, mai spre fotografie, adica exact ceea ce vor sa reproduca fotografii din creatiilor lor. Tablouri canvas printate pe panza de bumbac. Panza de bumbac este cea mai recomandata pentru tablourile canvas de arta, care reproduc picturi, sau acele tablouri pictate manual pe panza. Acest tip de tablou este specific artei fotografice, destinat fotografilor care doresc sa-si materializele creatiile sub forma de tablouri canvas....citeste tot articolul