Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Peisaj abstract din delta pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Peisaj Abstract Din Delta, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Peisaj Abstract Din Delta este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

390 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Toate acestea nu pot fi realizate in pictura clasica. Iata deci un alt avantaj major, un avantaj ce ofera artistilor mai multa libertate in asi exprima talentul pe "panza digitala". Pictezi, in adevaratul sens al cuvantului, doar ca o faci digital!Ca si in pictura clasica, exista o multitudine de stiluri in care poti executa pictura digitala. Cum ar fi sa asistam la aparitia unui nou stil de pictura, specific doar artei digitale? Trebuie doar sa avem rabdare ca imaginatia artistului digital sa dea roade, si suntem convinsi ca nu mai avem mult de asteptat....citeste tot articolul