Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Cercul Rosu pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Cercul Rosu, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Cercul Rosu este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

390 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Ceea ce inseamna, ca pot inregistra cele mai fine miscari ale artistului si au capacitatea de a simti presiunea penului cu o precizie uimitoare. Ne confruntam de asemena cu un software modern, ce poate veni cu o multitudine de functii ce au menirea de a ajuta foarte mult artistul in creatiile sale digitale.  Sa luam doar un exemplu: la fel ca si in pictura traditionala pe panza, artistul digital, poate folosi straturi digitale, facute separat, pentru a crea efecte intr-o imagine, cum ar fi transparenta, adancime, pensulatie etc. Toate acestea nu pot fi realizate in pictura clasica....citeste tot articolul