Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Peisaj Galben abstract pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Peisaj Galben Abstract, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Peisaj Galben Abstract este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclée: AICI >>

390 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Abstracte
Ce am mai scris pe blog

Vom acoperi aici si alte aspecte precum marimea camerei si stilul de decoratiune interioara. 1. Perete hol apartament sau casa Atunci cand trebuie sa decoram peretele unui hol trebuie sa avem in vedere in primul rand ca holul este de obicei un spatiu ingust, de aceea, trebuie sa evitam decorarea acestuia cu tablouri aglomerate in design, cu multe elemente fugurative sau culori. Pentru hol, avem doua idei pentru decorarea peretilor: prima idee este sa alegeti intotdeuna tablouri care dau senzatia de spatiu, senzatia de larg....citeste tot articolul