Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Abstract cu marea pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Abstract Cu Marea, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Abstract Cu Marea este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

390 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

De asemenea ROSUL reprezinta o culoare a vietii dar si o culoare foarte puternica ce naste sentimente extreme. Incaperile decorate cu picturi in care predomina culoarea rosie pot starni entuziasmul, energia, pasiunea dar in acelasi timp poate genera si o senzatie de trecere a timpului mai usoara. Oranjul combina energia rosului cu starea de bine(fericire) a galbenului. Este asociat cu bucuria sau stralucirea soarelui....citeste tot articolul