Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Valul abstract pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Valul Abstract, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Valul Abstract este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Pentru ca toate sa fie “ca la carte” trebuie ca si decoratiunile din camerele hotelurilor si pensunilor sa fie pe masura asteptarilor clientilor. Pare un lucru marunt, dar aici orice detaliu conteaza pentru turisti. O solutie ar fi achizitionarea unor obiecte de arta – tablouri pentru hotel, care sa confere eleganta si stil camerei de hotel sau de pensiune in care va fi amplasat. Tablourile cu flori realizate intr-o paleta coloristica vie si calda, cu rame elegante in tonuri inchise vor pune in valoare peretii albi sau crem-galbui....citeste tot articolul