Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Abstract albastru pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Abstract Albastru, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Abstract Albastru este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Abstracte
Ce am mai scris pe blog

Acel tablou trebuie sa fie pictat in acelasi stil. De exemplu, o panza simpla alba cu o pata de culoare de efect, este de ajuns pentru a intra in armonie cu un living minimalist. Alegeti intotdeuna tablouri foarte simple. Nu foarte multe tonuri de culoare, nu foarte multe forme, sa nu fie aglomerat in design. Stilul de pictura recomandat este abstract....citeste tot articolul