Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Apus abstract pe mare pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Apus Abstract Pe Mare, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Apus Abstract Pe Mare este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclee), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas abstracte de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color cu Imaginea


Ce am mai scris pe blog

Puteti gasi aici tablouri pictate simplu, cateva pete de culoare, sau un peisaj cu soare, dand senzatia de spatiu. o alta idee este sa nu expuneti pe hol tablouri cu rama. Rama poate aglomera un hol ingust, mai ales o rama clasica, lata cu decoratiuni florale. Exista multe magazine ce vand  tablouri care pot fi expuse fara rama. Tablouri elegante avand canturile pictate sau de culoare alba. Aici la GaleriaQ, puteti gasi asemenea tablouri. 2....citeste tot articolul