Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  

Tablou Carare printre mesteceni pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Carare Printre Mesteceni este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Carare Printre Mesteceni este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Carare Printre Mesteceni).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile cu peisaje de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Spatiile cat mai recent renovate sau finalizate isi asteapta oaspetilor. Pentru ca toate sa fie “ca la carte” trebuie ca si decoratiunile din camerele hotelurilor si pensunilor sa fie pe masura asteptarilor clientilor. Pare un lucru marunt, dar aici orice detaliu conteaza pentru turisti. Decoratiunile interioare de perete pentru camere hotel sau pensiuni sunt necesare sau chiar o conditie forte care va genera aspectul de ansamblu sau vor particulariza holoruie, camerele si chiar vor genera o nota de comfort celor care vor poposi aici pentru o noapte sau mai mult timp....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Peisaje