Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  

Tablou Culori calde in Delta Dunarii pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Culori Calde In Delta Dunarii este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Culori Calde In Delta Dunarii este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Culori Calde In Delta Dunarii ).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile cu peisaje de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Unii dintre ei se indreapta catre aceasta directie, intrucat este o tehnica mai ieftina ( pe termen lung), iar efectele obtinute cu ajutorul tabletei grafice sunt foarte asemanatoare cu cele din pictura traditionala, ambele antrenand talentul artistului. Inca nu s-a inventata nici un buton pe care sa apasam si sa lasam pictura sa se creeze singura. Totul implica talentul artistului digital, in aceeasi masura cu care artistul traditional se confrunta.De asemenea, este mult mai usor si interesant sa intri in universul picturii digitale decat in cel al picturii traditionale....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Peisaje