Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  

Tablou Natura salbatica din Delta pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Natura Salbatica Din Delta este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Natura Salbatica Din Delta este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Natura Salbatica Din Delta).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile cu peisaje de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

De asemenea ROSUL reprezinta o culoare a vietii dar si o culoare foarte puternica ce naste sentimente extreme. Incaperile decorate cu picturi in care predomina culoarea rosie pot starni entuziasmul, energia, pasiunea dar in acelasi timp poate genera si o senzatie de trecere a timpului mai usoara. Oranjul combina energia rosului cu starea de bine(fericire) a galbenului. Este asociat cu bucuria sau stralucirea soarelui....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Peisaje