Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  

Tablou Toamna printre Mesteceni pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Toamna Printre Mesteceni este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Toamna Printre Mesteceni este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Toamna Printre Mesteceni).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile cu peisaje de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Astfel, calitatea materialelor, modul de printare, precum si imaginea redata sunt elemente primordiale pe care trebuie sa le aveti in vedere inainte de a face un astfel de cadou. Panza groasa din bumbac este unul dintre aspectele care vor vorbi despre rezistenta in timp a proprietatilor estetice ale tabloului. Ca o scurta comparatie cu panza sintetica, panza de bumbac nu se va ingalbeni si nu se va deteriora. Pe de alta parte, culorile puternice sunt cele care transmit profunzimea picturii si, bineinteles, emotia....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Peisaje