Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  

Tablou Copacul bogat al vietii pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Copacul Bogat Al Vietii este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Copacul Bogat Al Vietii este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Copacul Bogat Al Vietii).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile cu peisaje de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Este tipul de canvas, mai scump si recomandat, folosit si de GaleriaQ in realizarea de tablouri canvas Giclee.  Calitatea unui tablou se recunoaste de la primul impact vizual. Dupa cum bine stim, prima impresie conteaza extrem de mult, astfel ca, estetica unui spatiu de locuit, a unui restaurant sau a unui spatiu cu destinatie turistica (de exemplu un hotel) este foarte relevant pentru vizitatori sau, dupa caz, locatari. Iata doar 4 motive pentru care sa alegi decorarea peretilor cu tablouri canvas: Rezistenta....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Peisaje