Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  

Tablou Verde profund in Campie pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Verde Profund In Campie este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Verde Profund In Campie este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Verde Profund In Campie).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile cu peisaje de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Incaperile decorate cu picturi in care predomina culoarea rosie pot starni entuziasmul, energia, pasiunea dar in acelasi timp poate genera si o senzatie de trecere a timpului mai usoara. De altfel si motivul pentru care rosul predomina in decoratiunile interioare din majoritatea cazinourilor, barurilor de noapte sau restaurantelor ce pot starni apetitul clientilor.ORANJUL/Galbenul, de multe ori o culoare a florilor, plina de viata avand principalul efect de a inviora camera sau interiorul in care aceasta predomina. Oranjul combina energia rosului cu starea de bine(fericire) a galbenului....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Peisaje