Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  

Tablou Forma de Copaci Abstracta pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Forma De Copaci Abstracta este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Forma De Copaci Abstracta este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Forma De Copaci Abstracta).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile cu peisaje de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Insa acest tablou pe panza, nu trebuie confundat cu o pictura pe panza. Tablou Pe Panza VS Pictura Pe Panza, sunt doua termene diferite, dupa cum le explicam mai jos: Tabloul pe panza (tabloul canvas) se refera la acea panza imprimata cu ajutorul unui plotter (o imprimanta performanta de mari dimensiuni), care reda foarte fidel poza ce se vrea a fi printata pe panza. Aceste tablouri sunt in general mai accesibile la pret deoarece si materialul pe care se printeaza este mai ieftin, fiind unul sintetic....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Peisaje