Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
         


Tablou Mesteceni abstracti pe Panza

Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)
Agatatoare inclusa: DA
Tehnica: Arta digitala moderna
Suport: Giclee pe panza groasa din bumbac, vernisat
Giclee: Print calitativ similar unui tablou pictat pe panza (obsevati claritatea si textura, prin pozele cu detalii din tablou).

290 LEI

CERE MAI MULTE DETALII

Adauga la Favorite

Optiuni pentru canturi:

a) Daca ati ales canturi color: pentru a crea o armonie cu imaginea frontala, vom folosi pe canturi, culori si/sau forme din fundalul tabloului. Nu se va pierde din imaginea frontala. (vezi exemplu mai jos).
b) Daca ati ales canturi albe: vom pastra pe canturi culoarea alba (culoarea panzei), oferind eleganta tabloului pe perete. Canturile albe sunt posibile doar pentru tablourile cu demnsiunea de maxim 80cm inclusiv (primele doua dimensiuni).

O CREATIE ORIGINALA SEMNATA GALERIAQ
O CREATIE ORIGINALA SEMNATA GALERIAQ

Tabloul intitulat Mesteceni Abstracti este o pictura moderna ce face parte din categoria tablourilor cu peisaje si este pictat manual prin tehnica artei digitale. Este o forma de ARTA moderna, recent aparuta in SUA si foarte populara in Europa, denumita Pictura Digitala. Tabloul respecta intocmai cele mai inalte standarde de calitate si este realizat etapizat, vernisat, astfel incat, rezultatul final sa fie aproape 1:1 cu un tablou pictat in stil clasic, pe panza, dar la un pret mai accesibil.