Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  

Tablou Peisaj de Mesteceni abstracti pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Peisaj De Mesteceni Abstracti este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Peisaj De Mesteceni Abstracti este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Peisaj De Mesteceni Abstracti).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile cu peisaje de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Materialul este mai albicios decat bumbacul, mai elastic si are o textura mai fina. Este destinat in special fotografilor, pozele printate pe acest tip de panza sintetica avand un aspect mai lucios, mai fin, mai spre fotografie, adica exact ceea ce vor sa reproduca fotografii din creatiilor lor. Tablouri canvas printate pe panza de bumbac. Panza de bumbac este cea mai recomandata pentru tablourile canvas de arta, care reproduc picturi, sau acele tablouri pictate manual pe panza....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Peisaje