Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  

Tablou Padure luminata de reflexii pe Panza

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul Padure Luminata De Reflexii este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL ORIGINAL: Padure Luminata De Reflexii este un tablou UNIC semnat GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 CLARITATE MAXIMA: O claritate deosebita (tip Giclee), similara unei picturi pe panza (observati pozele cu detalii din tabloul Padure Luminata De Reflexii).
 CALITATE PREMIUM: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile cu peisaje de tip Giclee: AICI >>

290 LEI

Adauga Tabloul La Favorite

Cant Alb Elegant sau Color Cu Imaginea

Ce am mai scris pe blog

Totul implica talentul artistului digital, in aceeasi masura cu care artistul traditional se confrunta.De asemenea, este mult mai usor si interesant sa intri in universul picturii digitale decat in cel al picturii traditionale. Calculatoarele din zilele noastre sunt din ce in ce mai rapide si mai performante. Ceea ce inseamna, ca pot inregistra cele mai fine miscari ale artistului si au capacitatea de a simti presiunea penului cu o precizie uimitoare....citeste tot articolul

Mai multe tablouri din categoria Peisaje