Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Singura pe carare pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Singura Pe Carare, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Singura Pe Carare este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu peisaje de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Peisaje
Ce am mai scris pe blog

In cazul in care doriti sa obtineti un efect de relaxare in dormitorul dumneavostra cu ajutorul amenajarilor interioare, va invitam sa cititi mai jos cateva sfaturi folositoare, in special cu privire la decoratiunile de perete cu tablouri originale. De multe ori intram intr-o incapere si pur si simplu ne simtim bine, dar nu stim de ce. De aceea este de recomandat sa angajati un designer de interior atunci cand doriti sa obtineti un anumit efect, in amenajarea dormitorului....citeste tot articolul