Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   dormitor   living   living  


Tablou Apus de soare pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Apus De Soare, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Apus De Soare este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu peisaje de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Peisaje
Ce am mai scris pe blog

Caminul nostru este, inainte de toate oglinda noastra. E locul unde ne putem relaxa, ne regasim. Vremurile s-au schimbat iar interioarele au inceput tot mai mult sa fie influientate de moda. Toti suntem un amestec de trecut si present. Solutia innoirii sta in decoratiunile interioare case sau apartamente....citeste tot articolul