Click pe poza pentru a mari tabloul,
Vezi, mai jos, cum arata tabloul in living sau dormitor.
living   dormitor   living   living   dormitor  


Tablou Peisaj marin cu femeie in rochie alba pe Canvas

 LIVRARE COMPLETA: Tabloul canvas Peisaj Marin Cu Femeie In Rochie Alba, este intins pe cadru de lemn, cu agatatoare, gata de pus pe perete si nu necesita rama. Oferim transport gratuit!
 MODEL CANVAS ORIGINAL: Peisaj Marin Cu Femeie In Rochie Alba este un tablou UNIC realizat de GaleriaQ (nu il gasiti in alte magazine de tablouri).
 ASPECT DE PICTAT: O claritate deosebita (print de arta tip Giclée), similara unei picturi manuale pe panza, dar la un pret mai mic.
 MATERIALE DE CALITATE: Aceeasi panza groasa de bumbac, folosita de pictori, lacuita exact ca o pictura manuala. Puteti citi mai multe despre cum realizam tablourile canvas cu peisaje de tip Giclée: AICI >>

290 LEI

Nu necesita rama: Panza din bumbac imbraca perfect un cadru din lemn cu agatatoare si poate fi expus fara rama. Folosim doar panze si culori originale, import SUA. Tablou lacuit, rezistent la UV si zgarieturi.

Mai multe tablouri canvas Peisaje
Ce am mai scris pe blog

Toti suntem un amestec de trecut si present. Solutia innoirii sta in decoratiunile interioare case sau apartamente. Acestea sunt la indemana oricui doreste o schimbare a casei sau apartamentului in care locuieste. Decoratiunile artistice pot schimba total ambianta din acea zona in care fiecare ne simtim “acasa”. Aspectul dominant al unui obiect de arta bine amplasat poate aduce lumina in spatial mai intunecos sau poate creea prin paleta coloristica a unui tablou in nuante mai putin pastelate o aura de calm si liniste atat pt gazde cat si pentru invitati....citeste tot articolul